Om mig

Jeg taler meget når jeg har fået for meget kaffe eller bliver for ivrig

Men jeg er heldigvis også engageret i mine arbejdsopgaver, arbejdsplads, er fleksibel overfor kollegaer, kunder og arbejdsopgaver. Jeg har en dynamisk personlighed, er proaktiv og målrettet med de ting jeg sætter mig for at få gennemført. Nyder at få god service og erkender værdien i, at give god service. Forstår mig på processen i at indhente og afgive tilbud på mindre opgaver og større projekter.
Jeg ved, at jeg får ticks og sidder uroligt i stolen, når en kollega piller ved min mappestruktur eller filnavne. Dét skal være intuitivt og logisk.

Jeg er mentalt robust, hviler i mig selv og brænder ikke sammen over en deadline. Men ser i stedet på hvilke muligheder og værktøjer der skal til for, at nå deadline og en glad kunde. Jeg er solid,  har en sund holdning og fornuftig tilgang til, at vi lever i en dynamisk verden under konstante forandringer og omstruktureringer.
Jeg ved godt, at der kommer en korrektur lige inden deadline der får stress-hormonerne til at koge …

Som person er jeg loyal, pålidelig, udadvendt, positiv, glad, social og mine kollegaer er min styrke og ikke konkurrenter. Jeg går ind for vidensdeling, sociale kompetencer og ved, at min arbejdsplads ikke er stærkere end det svageste led.  Min verden er under konstant udvikling og der er altid noget nyt at lære.
Jeg ved, at jeg har en dårlig vane med konstant, at lede efter hvordan man kan optimere sin egen og andres arbejdsproces.

Privat er jeg gift med Maria, har to friske drenge der går i skole og spiller en masse ishockey – så jeg er beskæftiget. Jeg bor i 2150 Nordhavnen og dyrker motion for at holde mig i form og få brændt energi og kage af (jeg kan godt lide kage) – Når ellers jeg ikke er service-center for mine drenge. Jeg nyder at være sammen med min familie og venner.
Jeg ved, at når venner driller mig med, at jeg har fået for meget kaffe eller er for ivrig, så er det ment af et venligt hjerte.

Gode oplevelser med venner, familie og rejser er mine vitaminer der holder mig sund, glad og smilende.

Jeg minder mig selv om, “at man skal lære at elske hverdagen.” (Kloge ord, som jeg har hørt fra en mand i Vanløse)